Nieuws - aanmelder.nl

Winnaar stemronde: Notities toevoegen aan contactpersonen

Geschreven door aanmelder.nl | Sep 30, 2024 1:39:29 PM

Bij aanmelder.nl blijven we luisteren naar de wensen van onze klanten en zorgen we ervoor dat jullie stem gehoord wordt! Dankzij de feedback en stemrondes voor nieuwe features, kunnen we jullie nu met trots de winnende functionaliteit presenteren: Notities toevoegen aan contactpersonen.

Wat houdt deze nieuwe feature in?

Met deze handige toevoeging kun je nu eenvoudig notities of opmerkingen koppelen aan je contactpersonen. Dit is vooral nuttig voor gebruikers die te maken hebben met grote lijsten van genodigden. Stel je voor: je hebt contact gehad met een genodigde die aangeeft later te willen reageren, of je hebt specifieke informatie over een persoon die belangrijk is voor je evenement. Je kunt deze details nu overzichtelijk opslaan bij de betreffende persoon in je contactenlijst.

Hoe werkt het?

Het toevoegen van notities is heel eenvoudig. In de beheeromgeving van aanmelder.nl vind je bij elke contactpersoon een nieuw veld waar je opmerkingen kunt invoeren. Dit biedt je de mogelijkheid om extra informatie toe te voegen, bijvoorbeeld afspraken of belangrijke opmerkingen die je later weer kunt raadplegen.
 
Het is belangrijk om te weten dat deze notities niet worden meegenomen in de geëxporteerde contactlijsten of automatisch worden ingevuld op het aanmeldformulier. Dit betekent dat je interne opmerkingen vertrouwelijk blijven en alleen zichtbaar zijn binnen de beheeromgeving.

Praktische voorbeelden

Voorbeeld 1: Een genodigde laat weten dat hij momenteel op vakantie is en vraagt of je hem volgende maand kunt bellen om zijn deelname te bevestigen. Met een notitie kun je dit eenvoudig vastleggen en weet je precies wanneer je opnieuw contact moet opnemen.
 
Voorbeeld 2: Een belangrijke spreker wil graag een persoonlijke uitnodiging ontvangen via post in plaats van e-mail. Door dit in een notitie te vermelden, zorg je ervoor dat het communicatieproces volgens zijn voorkeur verloopt.
 
Voorbeeld 3: Een van je genodigden is een vaste sponsor van je evenement en moet extra aandacht krijgen bij de ontvangst. Door dit als notitie bij te houden, kan je team tijdens het evenement zorgen voor een VIP-behandeling.
 

Ga aan de slag en ontdek zelf de voordelen van onze nieuwste functies! Begin vandaag nog met een gratis proefperiode van 14 dagen en ervaar hoe eenvoudig het is om je evenement tweetalig te maken.

Heb je feedback of ideeën? We horen het graag! Stuur ons een e-mail op info@aanmelder.nl en help ons om onze service nog beter te maken.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.