New features event management
Read time: 1 minute

Nieuw: Hoe aanmelder.nl jouw gegevens beschermt met EDR

Bij aanmelder.nl zijn we voortdurend bezig met innovatie en verbetering, ook op het gebied van dataveiligheid. Onlangs hebben we een belangrijke stap gezet om jouw data en die van je deelnemers nog beter te beschermen: we hebben EDR (Endpoint Detection and Response) geïmplementeerd. Maar wat is EDR, waarom is het van belang en hoe kan het jou als event professional ondersteunen?

Wat is EDR?

Endpoint Detection and Response (EDR) is een geavanceerd beveiligingssysteem dat continu alles op onze servers scant en realtime bewaking biedt. Dit betekent dat we onmiddellijk op de hoogte zijn van ongebruikelijke activiteiten en snel kunnen reageren op potentiële bedreigingen.

Waarom is EDR belangrijk?

Zonder EDR kan het lang duren voordat een hacker wordt gedetecteerd. Traditionele beveiligingssystemen zijn vaak reactief en detecteren bedreigingen pas nadat schade is aangericht. Met EDR is onze responstijd minder dan een dag. Dit betekent dat we verdachte activiteiten veel sneller kunnen opmerken en aanpakken.

Wat betekent dit voor jou?

De snelle responstijden van EDR betekenen dat potentiële bedreigingen sneller worden uitgeschakeld. Dit bespaart tijd en middelen die anders zouden worden besteed aan het oplossen van beveiligingsincidenten.

Hi drukke Event Manager… Heb je een momentje?

Organiseer je binnenkort een event? Met Event Management kun je diverse taken automatiseren en stroomlijnen, zodat jij je kan richten op het evenement zelf. Zo kun je mailings automatiseren, personaliseren en branden, een evenementenwebsite maken, deelnemers registreren, tickets verkopen, financiële administratie beheren en nog veel meer. Alles vanuit één overzichtelijk dashboard.

Test diverse features nu 14 dagen gratis!

Ontdek Event Management

Get notified on new marketing insights

Be the first to know about new B2B SaaS Marketing insights to build or refine your marketing function with the tools and knowledge of today’s industry.