Nieuws - aanmelder.nl

Markeer je favoriete evenementen met een ster!

Geschreven door aanmelder.nl | Oct 22, 2024 2:34:16 PM

Je kunt nu je favoriete evenementen bovenaan je evenementenlijst houden, ongeacht hoe je ze sorteert. Met deze update kun je simpelweg een evenement met een ster markeren, en het verplaatst zich automatisch naar de top, ongeacht hoe je je lijst filtert of herschikt.

Wat is er nieuw? 

Vroeger was het tijdrovend om je favoriete evenement of het evenement waar je op dat moment mee bezig was, op te zoeken. Dankzij de mogelijkheid om evenementen met een ster te markeren, kun je nu je belangrijkste evenementen altijd bovenaan houden. Zo kun je direct focussen op wat voor jou het meest relevant is.

Waarom dit belangrijk is: 

Deze functie helpt je georganiseerd te blijven en zorgt ervoor dat je belangrijke evenementen gemakkelijk te vinden zijn, wat de efficiëntie verbetert. Of je nu een volle agenda beheert of slechts een paar kritieke evenementen, met markeren kun je evenementen prioriteren en het beheer stroomlijnen.
 

Ga aan de slag en ontdek zelf de voordelen van onze nieuwste functies! Begin vandaag nog met een gratis proefperiode van 14 dagen en ervaar hoe eenvoudig het is om je evenement tweetalig te maken.

Heb je feedback of ideeën? We horen het graag! Stuur ons een e-mail op info@aanmelder.nl en help ons om onze service nog beter te maken.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.