Nieuws - aanmelder.nl

Maak internationale evenementen nog makkelijker met onze nieuwste updates!

Geschreven door aanmelder.nl | Sep 16, 2024 7:00:00 AM

Eerder dit jaar kondigden we al aan dat we continu werken aan het verbeteren van onze service. We blijven innoveren, en vandaag zijn we trots om onze nieuwste feature met je te delen! Het moment is eindelijk daar: het beheren van meertalige evenementen is nu nog eenvoudiger en efficiënter geworden.

Wat is er nieuw?

Met deze release kun je nu direct binnen de Website Builder zelf vertalingen toevoegen en beheren. Dit betekent geen gedoe meer met externe tools of ingewikkelde processen. Of het nu gaat om de website van je evenement, je programma, sprekers of sponsors – alles kan nu eenvoudig en snel aangepast worden, inclusief de vertalingen.

  • Direct vertalen binnen de Website Builder: Voeg meertalige content toe terwijl je je website maakt of bijwerkt. Geen aparte processen meer – alles gebeurt op één plek.
  • Soepele updates van vertalingen: Wanneer je wijzigingen aanbrengt in je evenement website, kun je nu ook direct de vertalingen bijwerken. Geen losse stappen, alles in één handeling!

Waarom is dit belangrijk?

Deze verbetering geeft je volledige controle over de inhoud van je evenement website in meerdere talen, zonder dat het extra tijd of moeite kost. Door deze efficiëntie bied je je internationale deelnemers een naadloze ervaring, van registratie tot evenementen communicatie, in de taal die voor hen het beste werkt.

De meertalige functionaliteit ondersteunt al Nederlands, Engels en Duits, en we blijven werken aan meer mogelijkheden om evenementen wereldwijd toegankelijk te maken.

Wat betekent dit voor jou?

  • Tijdbesparing en gemak: Geen omslachtige vertaling processen meer. Je kunt direct tijdens het bouwen of updaten van je evenement website de nodige vertalingen toevoegen of aanpassen.
  • Beter afgestemde communicatie: Door snel en eenvoudig vertalingen bij te werken, kun je je communicatie direct afstemmen op een internationaal publiek, wat zorgt voor een betere betrokkenheid van deelnemers.
  • Klaar voor internationale groei: Met de mogelijkheid om meerdere talen te beheren, zet je een belangrijke stap richting het organiseren van grensoverschrijdende evenementen. Dit opent de deur naar nieuwe markten en internationale groei zonder barrières.

Wil je meer weten over hoe je meertalige evenementen organiseert? Bekijk dan nu onze kennisbank voor handige tips en stapsgewijze instructies.

Ga aan de slag en ontdek zelf de voordelen van onze nieuwste functies! Begin vandaag nog met een gratis proefperiode van 14 dagen en ervaar hoe eenvoudig het is om je evenement tweetalig te maken.

Heb je feedback of ideeën? We horen het graag! Stuur ons een e-mail op info@aanmelder.nl en help ons om onze service nog beter te maken.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.