Studentenwelzijnsweek​

Vrijdag 18 oktober | 12:30 - 13:30

Wijnhaven 107 | WN.05.025

Lezing: Annabel Pieren

Annabel Pieren (27) heeft als droom om met creativiteit en vriendelijkheid de wereld te verbeteren.

Deze droom loopt als rode draad door haar carrière. Ze heeft met haar creatieve hersenspinsels als marketeer & content creator al verschillende maatschappelijke bedrijven in binnen en buitenland geholpen, waaronder Return to Sender, NLvoorelkaar, ReumaNederland & ASN Bank.

Annabel merkte dat de drempel om bij te dragen aan een betere wereld voor veel mensen te hoog ligt. Daarom heeft ze The Happy Squad opgericht: een community waar mensen met laagdrempelige challenges vriendelijkheid verspreiden. Onder vreemden, bij dierbaren of voor elkaar.

Annabel gelooft in de kracht van vriendelijkheid, dat uit zich niet alleen in haar start-up maar ook in het feit dat ze regelmatig de straat op gaat om niets vermoedende voorbijgangers te verrassen met een compliment. Bijvoorbeeld als ‘Complimeisje’ met een megafoon of als Complimentenpiet. Ze stapt maar al te graag uit haar comfort zone en moedigt aan om dit ook te doen. Vriendelijk voorbeeld doet volgen!

Annabel neemt je in haar lezing mee in haar visie op vriendelijkheid, uit je comfort zone stappen en haar zakelijke dromen voor The Happy Squad.