Aanmelding voor het

Pensioenseminar Maastricht
Maandag 27 januari 2025 | 13:15 -18:00 uur 

Universiteit Maastricht

De prijs van dit evenement is 100 euro per persoon. 
Klik aan het einde van het formulier op 'aanmelden en betalen'. U wordt doorverwezen naar het Online Betaalplatform, waar u kunt kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden met directe betaling (iDeal, creditcard Visa of Master, of paypal). Na de betaling kunt u uw factuur downloaden. 

Indien u kiest voor betalen op factuur, hou dan alvast het BTW en KVK nummer van uw instelling of bedrijf bij de hand. 

 

De prijs van dit evenement is 100 euro per persoon. Voor sprekers en UM medewerkers is het seminar echter gratis.

 

Vul hieronder het Purchase Order (PO nummer) in voor deze factuur. Indien uw bedrijf niet werkt met PO nummers, dan graag de referentie die wij kunnen vermelden op de factuur.

 

Er wordt verderop ook nog een ordernummer gevraagd. Indien u dat niet heeft, vul dan ‘geen ordernummer’ in. 

 

Ik blijf graag op de hoogte van ITEM nieuws en evenementen
Door u via deze link in te schrijven geeft u toestemming aan ITEM om uw gegevens voor dit doel op te slaan en te verwerken. U zal dan worden opgenomen op de ITEM mailinglijst ten behoeve van ITEM nieuwsbrieven, uitnodigingen voor ITEM evenementen en berichten omtrent actualiteiten. Afmelden kan altijd via de link in onze nieuwsbrief.

Opnames en foto’s
Al onze evenementen kunnen worden opgenomen op foto of video. Dit beeldmateriaal kan (nu of in de toekomst) gebruikt worden voor onderwijs- en promotiedoeleinden, publicatie op het Internet zoals de website van Maastricht University en publicatie op de social mediakanalen van Maastricht University. Indien u hiertegen bezwaar heeft kunt u dat kenbaar maken bij de organisatie van het event.


Uw gegevens
Uw gegevens worden enkel opgeslagen en verwerkt ten behoeve van de organisatie van dit evenement. Door uw aanmelding geeft u toestemming aan ons, Maastricht University, Faculty of Law, om uw gegevens voor dit doel op te slaan en te verwerken. Bij vragen kunt u zich wenden tot de projectleider van het event via: law-events-office@maastrichtuniversity.nl.

€ 100,00

Totaal: € 100,00