Aanmelden


32e Maastrichts Fiscaal Symposium
De fiscale arbeidsrelatie en de handhaving van de Wet DBA per 2025

 

Datum: vrijdag 1 november 2024
Locatie: Château St. Gerlach

Uw aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling. Onderaan het aanmeldformulier kunt u kiezen uit diverse betaalmogelijkheden (“betaal online”).  U kunt dan direct betalen via iDeal, kredietkaart of Paypal en u kunt het betalingsbewijs downloaden.

Indien u het bedrag wilt laten overmaken via uw instelling of bedrijf, vul dan de factuurgegevens in en kies voor de optie “Op factuur”. U ontvangt dan de factuur per mail.

Contact gegevens
Universiteit Maastricht - Faculteit der Rechtsgeleerdheid
Maud Houben-Nijssen
E-mail: maud.houben-nijssen@maastrichtuniversity.nl


Annulering/no show
Tot 14 dagen voorafgaand kan uw aanmelding kosteloos geannuleerd worden. Hierna zijn wij genoodzaakt 50% van het bedrag in rekening te brengen. 


Uw gegevens
Uw gegevens worden enkel opgeslagen en verwerkt ten behoeve van de organisatie van dit evenement. U ontvangt alleen de nodige e-mails met informatie over dit evenement. Gegevens die tijdens deze periode zijn verzameld, worden na het evenement verwijderd.


Opnames en foto’s
Al onze evenementen kunnen worden opgenomen op foto of video. Dit beeldmateriaal kan (nu of in de toekomst) gebruikt worden voor onderwijs- en promotiedoeleinden, publicatie op het Internet zoals de website van Maastricht University en publicatie op de social mediakanalen van Maastricht University.


Dank voor uw registratie. U krijgt een bevestiging per mail. 

Totaal: € 0,00