Aanmelden

 

Collegereeks: Europese integratie aan de grens / European Integration at the border
 

Only the 1st lecture on 18 September is in English / alleen het 1e college op 18 september is Engelstalig
Register for the individual lectures below

Data: Woensdagavonden 18 september, 2, 16 en 30 oktober,  13 en 27 november, 4 en 18 december 2024
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur 
Locatie: Karl Dittrich Zaal, Studenten Service Centrum, Bonnefantenstraat 2

Meld je aan voor losse lezingen van deze collegereeks door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt je voor meerdere lezingen aanmelden.
 

Je kunt je aanmelding altijd wijziging via de link 'registratie voor Europese integratie aan de grens wijzigen' onderaan je bevestigingmail, bewaar deze dus goed. 

Wanneer een college is volgeboekt kun je je hiervoor helaas niet meer opgeven. Als je dit college toch wil volgen adviseren wij je regelmatig te kijken of er een plaats is vrijgekomen. Ook dit kan middels de link 'registratie voor Europese integratie aan de grens wijzigen' onderaan je bevestigingsmail.

Als je een lezing toch niet kunt bijwonen, vragen we je om je hievoor af te melden zodat er een plaats vrijkomt voor iemand anders. Ook dit kan via de link onderaan de bevestigingsmail. 

Door op 'Verzenden' te klikken ga je akkoord met onze disclaimer en het privacyreglement. Ook ga je akkoord met het gebruik van je gegevens om emails te sturen m.b.t. de Studium Generale activiteit(en) waar je je voor aanmeldt. Klik hier voor ons privacyreglement.