website banner

Wie heeft het gedaan!?​​

Tijdens een tweedaagse teambuilding sessie verandert het gedrag van de algemeen directeur van Public Support na het drinken van een bijzondere groene drank. Casper zijn hart wordt versteend! Wie is er verantwoordelijk voor deze verschrikkelijke daad en waarom?

Er wordt een onderzoek ingesteld door de politie en verschillende mensen worden verhoord om de waarheid boven tafel te krijgen. Intriges en theorieën vliegen ze om de oren. Hoe gaat dit aflopen....?

en daar.. hebben we jullie voor nodig!

Dit klinkt misschien als een opzet voor een spannende film... en dat is het ook!

De hoofdlijnen staan, het genre is bekend en nu maken we samen met alle collega's de film af. 'Public Support - The Movie' zal tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 18 januari 2025 groots in première gaan.

Tijdens de regiobijeenkomsten in oktober zullen wij samen met jullie scenes opnemen voor de film. Niet iedereen hoeft voor de camera, we hebben niet alleen acteurs nodig, maar ook cameramensen en regisseurs. Dus we kunnen alle handjes gebruiken!

Natuurlijk worden we begeleid door professionals. Wat denk je van Bas Muijs die je de fijne kneepjes van het acteervak leert of programmamaker en regisseur Bram van Splunteren die je leert hoe je goed kunt filmen met je mobiel. Onze vaste videograaf Jim zorgt dat er mooie opnamen gemaakt gaan worden,

Wij maken met regisseur Bram van Splunteren vooraf een globaal script per bijeenkomst, maar er is voldoende ruimte voor jullie creativiteit, input, humor en natuurlijk nog tijd voor een hapje, drankje en bijkletsen met collega's.

Graag zien we je op één van de bijeenkomsten! Hugo, Marinel, de regiodirecteuren en ik verwelkomen je graag.

To be continued....

Casper

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren