Transitietour Gebiedsgerichte Energievoorziening

TVVL, Bouwend Nederland, NEVAP, Rijksvastgoedbedrijf, Koninklijke NLingenieurs, NVDO en De Bouwcampus organiseren op donderdag 20 juni aanstaande de derde Transitietour binnen het Young Professionals Netwerk.

Het thema van de transitietour is ‘Gebiedsgerichte Energievoorziening’. We zijn deze keer te gast in Zwolle en specifiek in het Noorderkwartier.

Wat ga je doen?

Samen met young professionals, studenten en experts uit de hele keten gaan we letterlijk ‘on tour’ in (de omgeving van) Zwolle.  We maken pitstops bij verschillende speciale gebouwen/gebieden/projecten waar iets unieks is of wordt gedaan met betrekking tot gebiedsgerichte energievoorziening. We worden bijgepraat over de mogelijkheden van nu en de (nabije) toekomst.

Vol inspiratie en met de opgedane kennis ga je vervolgens in een multidisciplinair team aan de slag met de praktijkcasus van het Noorderkwartier. Daarnaast biedt de Transitietour volop ruimte om te netwerken met andere (young) professionals.

Programma en aanmelden

Bekijk het programma via het tabblad Programma.
Het aantal plekken voor de transitietour is beperkt. Schrijf je dus snel in, want vol = vol.

Deelname aan de Transitietour is gratis. De organiserende partijen dragen de kosten voor de Transitietour. Voor dit evenement is een no-show-fee van €125 euro van kracht. Afmeldingen die plaatsvinden NA 6 juni 2024 zullen worden doorbelast, ongeacht de reden van afmelding. Het is wel toegestaan om, mocht je echt niet kunnen, een vervanger naar het evenement te laten komen.

De organisatie zorgt voor eten, drinken en vervoer gedurende de hele dag.

We zien jou graag op 20 juni!