Vanuit platform Build wordt op 10 oktober 2023 een inspirerende bijeenkomst georganiseerd over de Wet kwaliteitsborging én digitalisering bij hotel Flonk in Groningen, Laan Corpus den Hoorn 300. Tijdens deze bijeenkomst vertellen diverse sprekers over hoe digitalisering een cruciale rol speelt om alle informatie in het bouwproces correct vast te leggen, bij deze ben je van harte uitgenodigd.

Op 1 januari 2024 is het zover: de Omgevingswet treedt in werking en daarmee ook de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Hét ideale moment om je als bedrijf nog meer te verdiepen in digitalisering. Immers, het gehele bouwproces moet in dossiers worden bijgehouden en dit kan het makkelijkst met digitale oplossingen.

Tijdens de bijeenkomst op 10 oktober zal onze eigen Wkb-specialist Reina Uittenbogaard meer vertellen over de Wkb en is er de gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast zal een kwaliteitsborger vanuit Woningborg meer vertellen over welk instrument zij gebruiken en de mogelijkheden die dit voor jou als bouwondernemer biedt.

De software die je kiest om mee te werken is een belangrijke keuze: door al je processen en gegevens te integreren op één platform voorkom je dubbel werk en foutgevoeligheid. Diverse softwareleveranciers zullen tot slot dan ook hun aanbod uitlichten rondom de Wkb en digitalisering.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.30 – 14.45 uur    Inloop
14.45 – 15.00 uur   Welkom door Willemijn Visscher van Bouwend Nederland
15.00 – 15.30 uur   Reina Uittenbogaard over de Wet kwaliteitsborging
  voor het bouwen
15.30 – 16.00 uur   Kwaliteitsborger Woningborg over hun Wkb-tool
16.00 – 16.15 uur   Pauze
16.15 – 16.45 uur

  Systemen rondom Wkb en digitalisering uitgelicht
  door diverse softwareleveranciers

16.45 – 17.00 uur   Afsluiting programma
17.00 – 18.00 uur   Borrel en netwerkmoment

We kijken ernaar uit om je op 10 oktober te ontmoeten, meld je aan via onderstaande knop.

Vanuit het samenwerkingsverband Platform Build (partners Hanzehogeschool, Dutch Process Innovators, Future Insight, de Energiehub050, BAM regio Noord, Ophen Ingenieurs, Platform Fokus en Koninklijke Bouwend Nederland) worden er dit jaar meerdere bijeenkomsten georganiseerd rondom het thema digitalisering. Kijk voor meer informatie op www.platformbuild.nl