Over de keynote sprekers

 

Marjolein Moorman
Sinds mei 2018 is Marjolein Moorman wethouder Onderwijs van Amsterdam. Vanaf juni 2022 bestaat haar portefeuille uit: Onderwijs; Jeugd (zorg); Armoede en Schuldhulpverlening en het Masterplan Zuidoost. Zorgen voor kansengelijkheid is haar belangrijkste drijfveer om politiek actief te zijn. 

Steven Pont
Steven Pont is ontwikkelingspsycholoog en systeemtherapeut. Hij schrijft columns en boeken over opvoeding, het gezin en de ontwikkeling van kinderen. Hij benadert dit altijd vanuit twee invalshoeken: de (ontwikkelings) psychologie, die gedrag vanuit het individu beschrijft en de systeemtheorie, die juist het belang van de sociale omgeving benadrukt.

Sofie Sergeant
Sofie Sergeant is hogeschoolhoofddocent Burgerschap & Inclusie aan de Hogeschool Utrecht, verbonden aan het Instituut Onderwijs en Orthopedagogiek (IvOO) en Lectoraat Jeugd. Haar huidige onderzoeks- en onderwijsprojecten cirkelen voornamelijk rondom het vraagstuk en de implementatie van inclusief onderwijs. 

Marleen van Berkum
Vanuit haar rol als directeur-bestuurder van het Samenwerkingsverband PO en VO op Goeree-Overflakkee en vanuit haar eigen ervaringen zet Marleen van Berkum zich in voor meer inclusief onderwijs. De verbinding tussen onderwijs en jeugdhulp is daarbij in haar ogen essentieel en vraagt om intensieve samenwerking met gemeente en jeugdhulppartners. 

Redo
Zonder enige medische verklaring werd Redo geboren met verschillende fysieke beperkingen. Ondanks dit heeft Redo nooit toegelaten dat dit zijn leven negatief zou beïnvloeden. Als kind kreeg hij te maken met veel vooroordelen en tegenslagen. Met veel vallen en opstaan is hij erachter gekomen waar zijn passie ligt: dans. De afgelopen 15 jaar heeft hij zijn passie ontwikkeld tot een indrukwekkende carrière. Momenteel treedt Redo op in (theater)shows en (TV)producties en verzorgt over heel de wereld motiverende lezingen en workshops.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren